زمان اتحاد دولت‌های مسلمان فرارسیده است
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۳۰۴۱۷۹
امام جمعه موقت کرمان:

زمان اتحاد دولت‌های مسلمان فرارسیده است

امام جمعه موقت کرمان با اشاره به وقایع اخیر منطقه تاکید کرد: زمان اتحاد دولت‌های مسلمان علیه رژیم صهیونیستی فرارسیده است.
زمان اتحاد دولت‌های مسلمان فرارسیده است

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، حجت الاسلام امان الله علیمرادی امام جمعه موقت کرمان در خطبه‌های نماز جمعه شهر که در مصلی امام علی برگزار شد، ضمن اشاره به اهمیت وحدت در جهان اسلام و با ارائه تحلیلی از تحولات منطقه اعلام کرد: هم اکنون زمان اتحاد دولت‌های مسلمان علیه رژیم صهیونیستی فرارسیده است.

وی افزود: دولت‌های اسلامی باید ائتلاف جهانی تشکیل داده و این وضعیت را تغییر دهند.

نماینده مردم کرمان در مجلس خبرگان رهبری گفت: مساله غزه، فلسطین و جنایات رژیم صهیونی بی‌حیایی و بی شرمی را به نهایت رسانده است.

وی اظهار کرد: اینکه رژیم صهیونیستی هر روز به بخشی از جهان اسلام و کشور‌های یمن و قطر حمله می‌کند، هشداری به سایر کشور‌های اسلامی است که از این شر خالص خود را ایمن نبینند و بترسند از روزی که به سرنوشت غزه و فلسطین مبتلا شوند.

حجت الاسلام علیمرادی گفت: ما و همه مسلمانان باید به سمت قله ارزش‌ها حرکت کنیم و به پیامبر اسلام (ص) نزدیک شویم و در پناه آن حضرت قرار گیریم.

 وی با اشاره به سخنان اخیر رهبر انقلاب تاکید کرد: اولویت‌ها در کار‌های مردم مورد توجه باشد و به ملاک‌های اولویت زیرساختی و نیاز مردم پرداخته شود.

امام جمعه موقت کرمان با تاکید بر ضرورت بهبود اقتصاد و معاش مردم افزود: برای تقویت این مهم باید واحد‌های تولیدی راکد را احیا شوند.

 وی در مورد تامین کالا‌های اساسی مردم نیز تاکید کرد و گفت: طوری نشود که مردم با نگرانی نسبت به آنها بنگرند؛ مردم باید بدون دغدغه افزایش قیمت، کالای اساسی خود را تهیه کنند و کنترل انضباط در بازار باشد. 

وی با تجلیل از مقام شهدا افزود: اگر شهدا و فداکاری آنان نبود جریان دینداری رو به افول می‌رفت و خون شهیدان حیات تازه‌ای به این جریان بخشید.

پربازدیدترین آخرین اخبار